Victoria secret fashion show full video

Victoria secret fashion show full video

Inleiding / De menus / Het bestand-menu

Het bestand-menu

Hier zijn naast de gebruikelijke nieuw/openen/opslaan/beeindigen ook nog een paar andere onderwerpen, zoals exporteren, voorbeeld, eigenschappen en printen.

Nieuw Project

Als u een nieuw project wilt beginnen, dan verschijnt een dialoog venster, waar u verschillende keuzes heeft, namelijk: een boekje of een voorkant met achterkant, alleen een voorkant of achterkant(met zijkanten).

Openen

Met deze optie kunt u een eigen opgeslagen bestand openen. CDox-bestanden hebben de uitgang .cdx.

Opslaan

Heeft u een project (hoesje) geopend, en u veranderd hier wat in, ziet u op de titelbalk een sterretje achter de naam van dit project staan. Klikt u dan op opslaan wordt uw veranderingen automatisch in dit project (bestand) opgeslagen. Staat echter op de titelbalk: Nieuw bestand en u klikt op opslaan, opend een venster waar u dan op een door uw gekozen locatie uw project opslaan. CDox-Bestanden hebben altijd de uitgang .cdx, dus: uw-project.cdx!

Opslaan-als

Bent u niet zeker of the veranderingen, die u aan het huidige hoesje maakt, beter zijn dan het oude hoesje, kunt u dit menu-punt gebruiken om een tweede bestand van dit projekt aan te leggen. Let op! de naam van dit project, in de titelbalk, veranderd in de naam van het laatst opgeslagen bestand. Als u nu weer op "opslaan" klikt worden de verandering in het actuele bestand opgeslagen.

Exporteren

Heeft u een hoesje gemaakt en vindt u het een kunststuk geworden, dan is er de mogelijk- heid het aktieve hoesje (dus of voor- of achterkant of boekje) als een foto te exporteren. U kunt kiezen uit de formaten jpeg (met verlies van kwaliteit) of png (zonder kwaliteitsverlies, maar groter bestand). Geeft u geen type aan dan wordt het automatisch als jpg opgeslagen.

Voorbeeld

Bent u niet zeker of u cd-hoesje er goed uit ziet, kunt u op voorbeeld klikken. Dit opent een venster waar u het actieve hoesje ziet zoals het geprint zou worden. Onderaan in dit venster ziet u ook een knop met de text "in grijs tonen" dit geeft u de mogelijkheid om het voorbeeld te zien als u een zwart/wit printer heeft. Bent u niet tevreden kunt u het hoesje veranderen en dan op "opnieuw laden" klikken.

Eigenschappen

Hier kunt u de eigenschappen van uw cd bewerken. Bij het eerste gebruik (in het project) wordt u naar een type cd-hoesje gevraagt, dit heeft invloed op het volgende dialoogvenster. U kunt dan kiezen, of bron of eigenhandig vullen. Als u bron aangeeft(niet voor audio of video) dan kunt u een lokatie aangeven waarvandaan CDox bestandsnamen leest, en in het hoesje invoegt. Drukt u op eigenhandig kunt u zelf bepalen wat op het hoesje komt te staan. Er zijn drie typen dialogen: Audio, Video en andere Cd. Deze dialogen spreken voor zich, hier echter nog een beetje informatie:

Audio

In het veld met het woord "Tracktitel" kunt u de naam van het audio track aangeven, geeft u ook de lengte van de track aan komt dit achter de naam te staan, geeft u geen lengte (0:0) aan, niet. Klik op toevoegen om de Track in de lijst toetevoegen. Bent u klaar met uw cd, klik dan op invoegen om de lijst in het hoesje in te voegen, of op ok om de lijst voor een later tijdstip opteslaan.

Video

Hier kunt u opzich het zelfde aangeven, met het verschil dat de tijd in uren en minuten weergegeven wordt.

Hoesje vullen

Heeft u uw een eigen cd gemaakt en geen achtergrond-beeld waar de titels van de nummers opstaan, kunt u met dit menu-punkt de eigenschappen (zie eigenschappen)van dit project invoegen. Heeft u nog geen eigenschappen gedefinieert wordt automatisch de eigenschappen dialoog (venster) opgeroepen. Dit betekend dat natuurlijk ook de eigenschappen van dit project gevuld worden. Als u nu op "ok" klikt wordt het hoesje gevuld. Op de voorkant komen de auteur en de titel, op de achterkant worden de zijkanten met de auteur en de titel aangegeven, in het midden de tracks. In een cd-boekje worden de auteur en de titel rechts aangegeven en de nummers op de linkerkant. Dit is een makkelijke manier om een eigengemaakt hoesje te ontwerpen.
Victoria secret fashion show full video 76
List of Free Online Fashion Design Courses Learning
Victoria secret fashion show full video 64
Models (Page 1)
Victoria secret fashion show full video 87
Burtspolishengli00kierrich
Victoria secret fashion show full video 23
Navy Blue Stock-Fotos und Bilder Getty Images
Victoria secret fashion show full video 50
Official NYFW Schedule Fashion Week Online
Victoria secret fashion show full video 21
Wooden rings with hand painted motifs from Bali
Victoria secret fashion show full video 39
Victoria secret fashion show full video 100
Victoria secret fashion show full video 29
Victoria secret fashion show full video 53
Victoria secret fashion show full video 86
Victoria secret fashion show full video 21
Victoria secret fashion show full video 30
Victoria secret fashion show full video 62
Victoria secret fashion show full video 30
Victoria secret fashion show full video 49

Site menu